Het is drie weken geleden dat de kleine Imaya zangeres Tabitha (28) voor het eerst moeder maakte. Sindsdien geniet de BN'er volop van het moederschap.

Op de foto’s is te zien hoe Tabitha de kleine Imaya in haar armen houdt. 'Motherhood', schrijft ze erbij, gevolgd door een veelzeggend hartje. En haar fans gebruiken die emoji ook veelvuldig in de comments.

Klein frummeltje

Volgers van Tabitha noemen de kiekjes ‘prachtig’ en ‘te zoet’. 'Deze foto’s reflecteren alle emoties. Geniet van iedere seconde', schrijft een fan. 'Wat een klein frummeltje is ze', voegt iemand anders toe. Ook bekend Nederland laat van zich horen. Zo laten onder meer Chantal Janzen, Roxeanne Hazes en Suzan & Freek liefdevolle hartjes achter onder de post. 

Imaya Tabitha Vlaar

Eind oktober 2020 onthulde de zangeres haar zwangerschap met een prachtige zwart-witfoto van haar en haar vriend Mauron Vlaar (dít is de grote liefde van Tabitha). 'Je bent gemaakt van liefde en van liefde zul je groeien. Verliefd wachten we af, tot we je voor altijd dichtbij ons kunnen houden', stond erbij geschreven. Op 20 maart 2021 kwam het meisje ter wereld, zo maakte de zangeres bekend op Instagram. Ze luistert voluit naar de naam Imaya Tabitha Vlaar.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders | Flaironline

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.