Marco Borsato wordt van alle kanten beschuldigd van seksueel misbruik. Zo zou zelfs een oud-medewerker tegen hem willen getuigen.

Maar weer andere collega's springen voor de zanger in de bres.

Goede herinneringen

Zo zegt zangeres Sia dat ze nooit iets geks heeft meegemaakt. Ze heeft alleen maar goede herinneringen aan de tijd waarin ze met Marco samenwerkte. 'In 2002 brachten Marco en ik de single ‘Lopen Op Het Water’ uit die een nummer 1-hit werd. Je kunt wel begrijpen dat ik er toen heel blij mee was. Ik heb een heel fijne tijd gehad en het heeft mijn carrière een flinke boost gegeven.'

'Heftig voor Marco'

Ze vervolgt: 'Door Marco werd ik voor een ander publiek ook interessant. Ik vind het heel heftig voor hem wat er momenteel gebeurt, maar ik wil er verder niets over kwijt. Ik heb geen gekke dingen met Marco meegemaakt.'

Article continues after the ad

Aangifte

Marco Borsato heeft aangifte gedaan tegen de 22-jarige vrouw die eerder aangifte tegen hem deed wegens 'onzedelijke betastingen'. Dat laat de zanger weten via zijn advocaten van Knoops' Advocaten.

Misbruikt door de zanger

De zanger heeft eveneens aangifte gedaan tegen de moeder van het vermeende slachtoffer, wegens 'uitlokking tot en medeplichtigheid aan voorgaande feiten'. De 22-jarige vrouw stelde afgelopen week dat ze vanaf haar vijftiende seksueel is misbruikt door Borsato. Het OM heeft de zaak inmiddels in onderzoek. 

Bron: Shownieuws Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.