Zangeres Maan (23) was vanochtend in de 538 ochtendshow met Frank Dane om haar nieuwe 'break-up' lied te zingen. Natuurlijk werd er ook even gevraagd wat zij ervan vindt dat ex Tony Junior (30) waarschijnlijk 'de nieuwe Bachelor' wordt. 

De geruchtenmolen gaat al een tijdje dat Tony Junior het stokje van Gaby Blaaser gaat overnemen in het succesvolle programma The Bachelor. Er zou een nieuw seizoen in de maak zijn, alleen is het nog niet helemaal duidelijk of Tony daadwerkelijk The Bachelor is. Maar wat vindt Maan hier eigenlijk van?

Reactie

'Dat moet hij lekker zelf weten', reageert Maan. Op de vraag of ze dit niet een beetje gek vindt, zegt ze: 'Dat moet hij zelf beslissen of hij dat doet. Ik zing ook in het liedje dat ik het hem gun om met iemand samen te zijn en om gelukkig te worden. Ik denk ook dat dat heel sterk is aan hoe wij uit elkaar zijn gegaan.' 

Nieuwe plaat

Frank vindt het mooi dat Maan de break-up een beetje positieve wending heeft kunnen geven met haar nieuwe plaat. 'We zijn ook heel erg oké. Er zijn zoveel verdrietige break-up songs, dat ik dacht het is tijd voor een positieve break-up song. Ik hoop echt dat als je besluit om uit elkaar te gaan, wat ik trouwens niemand gun, dat het dan op een positieve manier gaat. Dat is zoveel beter dan haat en ruzies, want je hebt zoveel moois meegemaakt samen en dat is zonde om weg te gooien', aldus Maan. 

Article continues after the ad

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.