Krystl is weer helemaal gelukkig in de liefde. De zangeres, die vorig jaar haar relatie met dj Paul Rabbering na zes jaar zag stranden, heeft sinds een paar maanden een relatie met Obbe.

De tortelduifjes leerden elkaar op wel heel bijzondere wijze kennen. Ze waren een match op de datingapp Happn, maar Obbe blies hun date kort van tevoren af. Tot Krystl een paar weken later zag dat ze allebei te zien waren in een aflevering van het tv-programma Liefde is, waarin Sophie Hilbrand met beiden sprak over eerdere verbroken relaties. "De aflevering ging over uit elkaar gaan, waarin ik vertelde over m’n liefdesverdriet van vorig jaar. Een shot van mij en letterlijk een shot later kwam opeens deze leuke man in beeld. WTF met deze guy zou ik een maand geleden een date hebben?!", schrijft ze op Instagram.

Article continues after the ad

Stoute schoenen

De zangeres besloot de stoute schoenen aan te trekken. "Een dag later stuurde ik hem een berichtje hierover en we besloten om dan toch maar een keer koffie te gaan drinken, omdat dit te bizar was." De vonk sloeg over. "Nu al een paar maanden samen zwaar in love en HEEL blij met deze mooie, lieve, open, creatieve, bijzondere man."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)