Do heeft altijd een groot gezin gewild. Maar nu twijfelt ze of ze na de komst van een zoon en een dochter opnieuw de slapeloze nachten wil doorstaan. Waar de zangeres wel van overtuigd is, zijn de geloften die ze opnieuw wil afleggen met haar Marc, van wie ze eerder enkele jaren gescheiden leefde. ‘Het bijzondere is dat dan ook onze kinderen erbij zijn,’ vertelt Do aan Story.

Dolgelukkig is Do met haar man Marc Verschoor en hun kinderen Jip (6) en Loulou (3). ‘Een prachtig koningsgezin,’ vertelt de zangeres aan Story. In Abcoude kochten Do en Marc voor ruim een miljoen euro een vrijstaande villa. Voor het gezin is het groot genoeg en er is zelfs ruimte voor een derde kindje. ‘Dat speelt weleens door ons hoofd. Voor Jip en Loulou zou ik het fantastisch vinden. Maar ik weet niet of ik het nog echt wil. Ik ben bang dat als we een derde kindje krijgen, ik weer een paar jaar lang gebroken nachten heb. Aan de andere kant, ik heb er altijd van gedroomd om moeder te zijn van een groot gezin. Dus ik wil ook niets uitsluiten. Maar voor nu wil ik van mijn ongestoorde nachten genieten.’

Article continues after the ad

Opnieuw

Do is nog altijd verliefd op haar Marc. De twee zijn zeventien jaar samen, waarvan dertien jaar getrouwd. Destijds trouwden ze in Barcelona. Drie jaar later gingen ze uit elkaar, maar er werd nooit officieel gescheiden. ‘We hoeven dus niet opnieuw te trouwen. Maar we hebben het er weleens over gehad om onze huwelijksgeloften opnieuw af te leggen. Dat zouden we dan in een jubileumjaar willen doen. In 2022 zijn we vijftien jaar getrouwd. Wellicht dat we dan weer terug naar Barcelona gaan.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 15 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.