Anouk behoort zeker tot de categorie BN'ers die hun privéleven vooral lekker privé willen houden. Toch kan de zangeres het niet laten om af een toe een kiekje van haar kinderen te delen op social media. En nu heeft ze helemaal een primeur: er is eindelijk weer plek voor haar vriend op Instagram.

Dominique

De liefde met de basketballer werd al bezegeld door de komst van dochter Jelizah Rose. De vader van Dominique was zo blij met deze mijlpaal dat hij niet alleen haar naam liet vereeuwigen op zijn arm, maar ook de namen van Anouks vijf andere kinderen, waar hij officieel niet de opa van is. Met de liefde tussen hen zit het in ieder geval goed en dat laat Anouk ook zien met de volgende foto. Ze schrijft: 'De liefste man van de wereld. #Dominique'.

 

De liefste man van de wereld. #Dominique

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders