Ze is niet zo snel in paniek, maar nu knijpt Anouk hem toch een beetje. De zangeres zit helemaal alleen vast in de Marokkaanse stad Marrakech. 

Door het coronavirus zit alles op slot. 

Article continues after the ad

Er is niemand

Anouk zit in een luxe resort waar helemaal niemand meer is. De zangeres zou daar maar vier dagen heen gaan om nieuwe muziek te schrijven, maar dat wordt dus langer. Ze heeft geen idee wanneer er een vliegtuig richting Nederland gaat. 

Alleen

'Ik zit vast in Marrakech, en het voelt raar allemaal. Ik zit in een heel groot resort met heel veel kamers en villa's, maar alles (behalve die van mij) staat leeg. En dat is best creepy. Alles is dicht. De restaurants. De sportruimte. Alle openbare ruimtes zijn gesloten. Je ziet echt werkelijk niemand', aldus de zangeres op Instagram.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Liefs vanuit Marrakesh ❤️

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Zonder medicijnen

Anouk vertelt dat ze zwaar astmatisch is en bijna zonder medicijnen en puffers zat. Iets waar ze van in paniek raakte. Maar gelukkig heeft Ali B. haar kunnen helpen. Haar collega en vriend van The Voice of Holland heeft ervoor gezorgd dat er genoeg naar de zangeres zijn gestuurd. 'Dank je wel daarvoor, zo schattig. Ben ik zo blij om. Ik hou jullie allemaal op de hoogte', aldus de zangeres.

Maatregelen

Vanwege het coronavirus heeft Marokko zaterdag extra maatregelen genomen. Reguliere vluchten van en naar zo'n dertig landen opgeschort als gevolg van de uitbraak van het coronavirus. Het gaat onder meer om Italië, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Nederland, België, Portugal en Griekenland.

Naar huis

Op Marokkaanse vliegvelden hebben zich duizenden toeristen verzameld in de hoop aan boord van een vliegtuig te komen. Als het goed is kunnen gestrande reizigers nog deze week naar huis. 'Terugvluchten kunnen doorgaan tot 19 maart. Goed dat we een oplossing hebben gevonden', liet EU-buitenlandchef Josep Borrell weten na overleg met de Marokkaanse minister van Buitenlandse Zaken Nasser Bourita. 

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.