Gisteren maakte Douwe Bob het nieuws wereldkundig dat hij vader wordt. Vrij onverwachts nieuws en de zanger kondigde het dan ook plotseling aan tijdens een van zijn optredens. Maar wie is de moeder van zijn nog niet geboren kindje eigenlijk?

De moeder van Douwe Bobs baby

Het nieuws kwam voor velen uit de lucht vallen. 'Er zit een lieve meid in het publiek, Loes. Die heeft een hele mooie baby in haar buik en ik mag daar de vader van worden', vertelde de zanger tijdens een recent optreden aan het nietsvermoedende publiek. Douwe Bob praatte nog niet eerder publiekelijk over Loes. Nadat hij in 2020 bekendmaakte weer vrijgezel te zijn, deed een recentere Instagramfoto vermoeden dat hij terug was bij zijn ex-liefje Anouk.

Article continues after the ad

Loes van Delft

De moeder van Douwe Bobs baby heet volledig Loes van Delft. De bloedmooie brunette is kunstenares, en staat bekend om haar kleurrijke werk. 'De schilderijen van Loes van Delft combineren een onschuldige eigenzinnigheid met een brutaal cartoongevoel', leest haar website. Ze is met een Instagram following van meer dan 100.000 mensen en wereldwijde tentoonstellingen érg succesvol te noemen.

Moeder in spé

Loes is pas 30 jaar, maar werd in 2012 zelfs al gekroond tot Best Global Artist op de Amsterdam International Art Fair. Ze werd nog niet eerder aan de zijde van Douwe Bob gespot, dus of de twee echt een relatie hebben is nog onbekend. Wanneer ze uitgerekend is, is ook niet niet wereldkundig gemaakt. Zó ziet de moeder in spé eruit:

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.