Eind vorig jaar vond Wesly Bronkhorst (37) opnieuw het geluk bij lerares Claudia, en hun liefde wordt nu bezegeld met de komst van een kindje. De volkszanger en zijn vriendin brengen naar buiten of ze een zoon of dochter verwachten. 

De volkszanger hintte een week geleden al op de 'gender reveal' met een foto van zijn dochter Beau die tussen de roze en blauwe ballonnen staat. 'Wat een heerlijkheid! Wat een fijn klein feestje... Wat denken jullie?', schreef hij bij de Instagramfoto. Wesly hield daarna echter de lippen stijf op elkaar. Tot nu!

Beschuit met...

Wesly en Claudia krijgen een jongen! Dat heeft de volkszanger met Shownieuws gedeeld. Het is het tweede kindje voor Wesly. Hij heeft al een dochter uit een eerdere relatie: Beau.

Grote geluk

Op liefdesgebied heeft Wesly de nodige teleurstellingen gehad. Die tijd is nu voorbij! Bij Claudia de Jong heeft de zanger het grote geluk gevonden. ‘We kennen elkaar al enkele jaren,’ vertelt Wesly aan Story. ‘We hadden altijd al lol met elkaar, maar niet op deze manier. Afgelopen november, na afloop van een concert van mij, voerden we weer eens een leuk gesprek. Daarna duurde het nog even voordat we samen een hapje gingen eten. Maar toen we tegenover elkaar zaten, dacht ik: als je dit samen hebt, waarom zouden we dan nog verder zoeken?’ Sindsdien zijn Wesly en Claudia onafscheidelijk, en wonen ze zelfs al praktisch onder één dak. ‘Ik heb een vakantiehuisje gehuurd in Loosdrecht als probeersel. Het bevalt ons prima. Ik huur het nu voor twee maanden, maar ik ga kijken of ik het kan verlengen.’ Wat maakt zijn relatie met Claudia beter dan zijn vorige relaties? ‘Ik merk dat ik bij haar een enorme rust vind, en dat is andersom ook zo.'

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.