De kijkcijfers van het programma RTL Late Night zijn donderdagavond voor de tweede maal onder de 300.000 kijkers gezakt. Ondanks internationale gasten als dj David Guetta en actrice Amber Heard schakelden slechts 295.000 mensen in. Dat blijkt uit de cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.

Het is geen nieuw dieptepunt voor Late Night; vorige week donderdag trok het programma slechts 236.000 kijkers. De talkshow van Huys ligt al enkele weken onder vuur. Huys nam deze zomer de presentatie over van Humberto Tan, die van RTL afscheid moest nemen omdat de kijkcijfers tegenvielen. RTL herhaalde eerder deze week dat het programma de tijd krijgt om te groeien.

Expeditie Robinson

Het best bekeken programma van de donderdagavond was het NOS Journaal van 20.00 uur, dat 1,76 miljoen kijkers trok. Op de tweede plaats stond Expeditie Robinson; 1,34 miljoen mensen zagen hoe zangeres Corry Konings afscheid moest nemen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP | Bron: ANP

Hoewel de drie meiden ooit een hechte groep vormden tijdens K3, lijkt van die band niks meer over. Kristel, Karen en Josje zijn uit elkaar gegroeid en spreken elkaar zelfs nauwelijks meer. Kristel biecht op dat ze de zwangerschap van Josje in de bladen moest vernemen. 

Er is nog steeds wel contact, maar de relatie is niet meer zo hecht als die ooit was. 'Het is een heel ander leven nu', vertelt Kristel in een interview met RTL Boulevard. Ze gaan niet meer regelmatig bij elkaar op de koffie, maar de drie appen weleens. 

In verwachting

Met als resultaat dat Josje haar niet persoonlijk heeft verteld dat ze zwanger is. 'Ik heb het gelezen dat Josje zwanger was uiteraard, en heb haar van harte gefeliciteerd', aldus Verbeke. Maar Kristel vindt het niet erg dat ze het op deze manier te horen kreeg. 'Iedereen is zijn eigen weg aan het gaan. Ik denk er nog wel veel aan, het is voor altijd in je hart. Maar het is niet dat we de deur bij elkaar platlopen. Ik wens Josje alle liefde in de wereld en veel geluk.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Boulevard | Beeld: ANP