Opnieuw een vreselijk verlies voor Jan Dulles. Onlangs verloor de zanger zijn dochtertje Donna. En nu is hij ook zijn vader verloren.

Dit laat de 3JS-zanger dinsdag weten op Facebook.

Article continues after the ad

Dementie

'Rust zacht ouwe. Je werk zit erop', zo schrijft hij bij een aantal foto's van zijn vader. De vader van Dulles leed aan dementie en zat al een tijd in een verzorgingstehuis.

Dochter Donna

Onlangs verloor Dulles ook al zijn pasgeboren dochter. Hij gaat door een enorm heftige tijd na het plotselinge verlies. De 3JS-zanger heeft het heel erg moeilijk, vertelde hij in zijn eerste interview na het overlijden van Donna vorige maand.

Bak verdriet

'Het is heel moeilijk om uit te leggen in een korte quote', zei Jan, die voor het Instagram-account van het festival De Tuin van 2021 samen met de andere twee leden van de 3JS werd geïnterviewd door Typhoon. 'Het is moeilijk. Het leven gaat gewoon verder en er zit een heel grote bak verdriet en die is de hele tijd heel dichtbij. Zo moet je het een beetje zien.'

Vrienden en familie

De zanger en zijn vriendin Caroline krijgen veel steun van de mensen om hen heen. 'Tussen alle verdrietige momenten door probeer je de boel toch weer een beetje op te pakken. We zien wel veel vrienden en familie en dan hebben we toch wel weer leuke momenten. Maar wat er gebeurd is, gaan we nooit meer vergeten.'

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.