De Britse popzanger George Michael is op 53-jarige leeftijd overleden. Dat bevestigt zijn publicist. De zanger is in zijn huis in Engeland overleden.

De doodsoorzaak is nog niet bekend, de politie meldt geen verdachte omstandigheden.

Officiële verklaring

"Tot ons grote verdriet bevestigen we dat onze geliefde zoon, broer en vriend George is overleden, vredig thuis in de kerstperiode", luidt de officiële verklaring, waarin gevraagd wordt de privacy van de familie te respecteren.

Ambulancepersoneel kwam rond 13.42 uur (lokale tijd) aan bij zijn landgoed in de regio South East England. 

Zware longontsteking

De popartiest moest in 2011 meerdere concerten afzeggen vanwege gezondheidsklachten. In verschillende ziekenhuizen is hij toen behandeld voor een zware longontsteking. Hij kreeg toen een zogeheten tracheotomie, waarbij een buisje wordt aangebracht in de luchtpijp via een snede in de hals.

Kersthit

De zanger boekte zijn eerste succes met de Britse band Wham!, waarmee hij onder meer de kersthit Last Christmas uitbracht. Ook als solo-artiest scoorde Michael talloze hits en werd hij een van de meest succesvolste zangers in de jaren 80 en 90.

George Michael gefotografeerd door Peter Smulders, in januari 2012 in Amsterdam. 

De coltrui van Dionne Stax veroorzaakte vorige maand heel wat ophef. Maxim Hartman vond dit kledingstuk namelijk 'te strak en te afleidend van het nieuws', ook kon hij haar borsten zo veel te goed zien. Grote onzin natuurlijk, en daarom trekt Dionne het item gewoon weer aan.

Deze keer ging de nieuwslezers voor een prachtige zwarte blazer en een paar gouden oorbellen. Het staat haar geweldig! Het regent dan ook complimenten onder de foto en haar volgers vinden dat Dionne eruit ziet om door een ringetje te halen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Show, AD | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Donny en Dave Roelvink waren lang niet altijd de spierbundels die ze nu zijn. Om dat nog maar eens extra te bevestigen, deelt de jongste Roelvink-telg een foto uit de oude doos samen met zijn broer. 

Donny schrijft: 'Kleine throwback Thursday toen ik nog niet trainde en Dave Roelvink wel 😂😂😂😂.' De broers zijn bijna onherkenbaar op dit kiekje! Donny kan er gelukkig zelf wel om lachen en zijn volgers vinden het plaatje dan ook hilarisch.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Instagram, ANP