Wat is je vroegste herinnering aan eten? 
‘Mijn moeder kon heel goed koken. Ik was gek op haar witlof, maar ze kon ook heerlijk goulash maken. Met van die lekkere bruine saus erbij. Als ze dat op tafel zette, kon ze me niet blijer maken.’ 

More content below the advertising

Wat vind je lekker en wat niet? 
‘Ik eet veel fruit en groenten. Van een lekker stuk vlees word ik blij, voor een biefstuk kun je me zelfs wakker maken. Waar ik absoluut niet van hou, is gember.’ 

Wat geef je onverwachte visite te eten?
‘Tapas. We hebben altijd kleine Spaanse gerechten in huis. Mijn vrouw en ik gaan vaak samen naar de markt en kopen dan voor de hele week lekkere hapjes. Ik hou ervan om urenlang aan een tafel te zitten en gesprekken te voeren.’ 

Dit artikel komt uit Story editie 23. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders