John Ewbank werd onlangs aan de schandpaal genageld door zijn 'vriend' Gordon. Maar hij is niet de enige die verraden werd door een vriend of vriendin. Yvonne de Vries deed een aantal jaar geleden al een boekje open over haar ex-man Ruud Gullit. 

In Een voetbalsprookje – mijn leven met een sportheld, dat ze met Bert Hiddema schreef, doet Yvonne de Vries uit de doeken dat haar seksleven met Ruud Gullit, met wie ze van 1984 tot 1991 getrouwd was, al snel weinig meer voorstelde. ‘In Eindhoven (in de tijd dat Ruud bij PSV voetbalde – red.) bleef de seks beperkt tot één keer per maand, maar zelfs dat is er dan niet meer bij. Hij zegt ‘welterusten’ en draait zich meteen om.’ Toen Yvonne trachtte de seks nieuw leven in te blazen door pikante lingerie en schoenen met hoge hakken te dragen, kwam Ruud met de smoes dat hij hoofdpijn had. Daar zou hij drie keer per week last van hebben gehad! In Playboy vertelde Yvonne eerder: ‘Ik heb op een gegeven moment gedacht: hij is homo of hij heeft andere vrouwen.’

Dit artikel komt uit editie 12 van Story. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Peter Smulders

 

Chantal Janzen is klaar met alle gebroken nachten en besluit baby Bobby wat kennis bij te brengen. 

Op haar Instagram plaatst ze een foto van Bobby in een draagzak waar ze bij schrijft: 'Hier heb ik ‘m net verteld dat ie het vanaf morgen echt uit z'n hoofd moet laten om iedere dag rond 4.45u z'n luier vol te gooien en daardoor niet meer gaat slapen. Wij mensen kakken overdag, ok? Ok. #zotezienbegrijptiehet'

Veel volgers moeten lachen om de foto en opmerking, maar het nachtelijke verschoon-moment is voor meer mensen herkenbaar. Daar speelt Chantal Janzen handig op in door de tekst onder haar post af te sluiten met: #werommelenallemaalmaarwataanmensen.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, instagram

Het lijkt erop dat Brad Pitt en Angelina Jolie iets meer tot elkaar zijn gekomen in hun 'vechtscheiding'. Volgens een bron zou Angelina een handreiking naar Brad hebben gedaan om er samen uit te komen wat betreft co-ouderschap. 

Brad en Angelina zouden elkaar 'stiekem' ontmoet hebben bij haar thuis. "Het was de eerste keer dat ze bij elkaar kwamen om dingen door te spreken en een beslissing te maken in het belang van hun zes kinderen. Het was een succes en ze willen dit graag voortzetten", aldus de bron. "Angelina was klaar met moddergooien en wil graag met Brad tot een oplossing komen. Brad heeft al die tijd de vrede bewaard tussen hen en kijkt er naar uit om een rustigere situatie voor de kinderen te realiseren."

Drank en drugs

Jolie vroeg op 20 september 2016 de scheiding aan van Brad en sindsdien leefde het voormalige glamourkoppel in onmin met elkaar. Angie beweerde dat Brad teveel dronk en drugs gebruikte, wat resulteerde in een 'vervelende verhouding met hun kinderen'. Volgens Brad is dit onzin en wil hij juist niets liever dan veel tijd met zijn kinderen doorbrengen, waartoe hij naar eigen zeggen 'prima in staat is'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP