Het halve land viel over Yvon Jaspers heen, die eindeloos ‘jammerde’ in Pauw over hoe eenzaam en ellendig ze zich voelde tijdens de beruchte ForFarmers-rel, terwijl de vader en oom van de vermoorde Anne Faber in diezelfde uitzending hun verschrikkelijke verhaal en verdriet deelden. In de nieuwe talkshow Café Hendriks & Genee reageerde presentator Jeroen Pauw begin deze week op de ophef, maar Yvon zelf wil hier niet op ingaan.

Het team van de talkshow had Jaspers namelijk uitgenodigd om haar kant van het verhaal te vertellen, maar de presentatrice weigerde. 'Dan kan zij reageren op wat Jeroen Pauw zei en wat de hele wereld over haar heeft gezegd', aldus Genee.

Article continues after the ad

Niet handig

Pauw vertelde in de uitzending over het moment in zijn late night show. 'Yvon had een verhaal dat ik best graag wilde horen. Ze wilde op een dag komen die voor ons prettig was, namelijk op de maandag van de seizoensopening. Later kwam daar nog de vader van Anne Faber bij. Naar aanleiding van het boek geschreven door de oom van Anne Faber.' Het leed van Yvon viel nogal in het niet en dat zorgde voor een ongemakkelijke sfeer. 'Dan weet je natuurlijk dat iedereen voelt dat aan tafel iets is dat onmetelijk veel erger is dan dat', zo geeft Pauw nu toe.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf | Beeld: Peter Smulders