Yvon Jaspers heeft het druk. Kort nadat boerin Steffie beviel, bracht ook boer Hans leuk babynieuws naar buiten. Hij en Audrey zijn trotse ouders geworden van hier vierde kindje, een dochtertje! Natuurlijk kon de presentatrice niet ontbreken op deze bijzondere dag, dus bracht Yvon een online kraambezoek aan het stel.

Boer Hans

Op 29 januari 2021 zijn Hans en Audrey trotse ouders geworden van dochtertje Sofie. Een bijzondere dag voor het grote gezin, want ook dochter Silke is op deze dag geboren.

Article continues after the ad

Groot gezin

Inmiddels kan boer Hans met trots vertellen dat zijn gezin uit vier lieve kindjes bestaan. Twee zonen en twee dochters. 'Ik hou wel van de drukte om me heen, gezellig,' laat hij weten. Ook heeft hij al een oplossing gevonden als de kids te druk worden: 'En als het allemaal wat veel wordt, neem ik ze gewoon mee de kas in. Dan kunnen ze daar lekker rommelen.'

Bijzonder kraambezoek

De grote boers en grote zus van Sofie konden hun pasgeboren zusje bewonderen via FaceTime. 'Dat was wel heel leuk om te doen, ze zijn natuurlijk heel trots op hun kleine zusje.' Maar zij waren niet de enige die een digitaal kraambezoek mochten brengen aan het stel. Ook presentatrice Yvons Jaspers mocht Sofie als een van de eerste bewonderen. 'Sofie is om 14.05 uur geboren en later zag ik dat Yvon precies om 14.05 uur een appje had gestuurd om te vragen hoe het met ons ging. Dat vonden we zo bijzonder dat we haar meteen maar even hebben gebeld om het mooie nieuws te vertellen,' aldus boer Hans.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial)

Bron: Boer zoekt vrouw | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.