Yvon Jaspers kondigt aan dat er twee Boer Zoekt Vrouw-specials komen. In deze afleveringen blikken we terug op de voorgaande seizoenen: Hoe gaat het met de boeren, de vrouwen, de liefde en het bedrijf?

Januari

De presentatrice stort zich weer helemaal in het boerenleven. Voor de twee specials bezoekt Yvon een aantal boeren die hebben meegedaan aan de voorgaande seizoenen. In de afleveringen komen we te weten hoe het nu met de boeren en hun liefdesleven gaat. "Wil je het weten? Zorg dan dat je 1 en 7 januari klaarzit. Mis het niet!", aldus Yvon in een video op Facebook. 

Nieuw seizoen

Eerder leek de toekomst van Boer Zoekt Vrouw onzeker te zijn. Yvon liet weten dat de NPO 'vooralsnog geen plannen heeft om een nieuw seizoen te starten'. Er ontstond verwarring, veel mensen dachten dat er geen nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw kwam. Birgit Jansen van de KRO-NCRV bevestigde al gauw dat er zeker nieuwe afleveringen komen: "Er is alleen nog geen exacte startdatum, dat is het enige. Maar dat is altijd zo. We hebben nooit elk tv-seizoen een Boer zoekt Vrouw-serie." 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders