Yvon Jaspers kondigt aan dat er twee Boer Zoekt Vrouw-specials komen. In deze afleveringen blikken we terug op de voorgaande seizoenen: Hoe gaat het met de boeren, de vrouwen, de liefde en het bedrijf?

Januari

De presentatrice stort zich weer helemaal in het boerenleven. Voor de twee specials bezoekt Yvon een aantal boeren die hebben meegedaan aan de voorgaande seizoenen. In de afleveringen komen we te weten hoe het nu met de boeren en hun liefdesleven gaat. "Wil je het weten? Zorg dan dat je 1 en 7 januari klaarzit. Mis het niet!", aldus Yvon in een video op Facebook. 

Nieuw seizoen

Eerder leek de toekomst van Boer Zoekt Vrouw onzeker te zijn. Yvon liet weten dat de NPO 'vooralsnog geen plannen heeft om een nieuw seizoen te starten'. Er ontstond verwarring, veel mensen dachten dat er geen nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw kwam. Birgit Jansen van de KRO-NCRV bevestigde al gauw dat er zeker nieuwe afleveringen komen: "Er is alleen nog geen exacte startdatum, dat is het enige. Maar dat is altijd zo. We hebben nooit elk tv-seizoen een Boer zoekt Vrouw-serie." 

Article continues after the ad

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders