Het verdriet is immens voor boer Olke Jongsma. Ruim een maand geleden overleed zijn grote liefde Karen, die hij via het datingprogramma Boer Zoekt Vrouw had ontmoet. Exclusief in Story praat Olke over deze moeilijke periode in zijn leven.

Karen en ik hadden zo graag nog getrouwd. Maar daar hebben we de kans niet voor gekregen.’ Boer Olke Jongsma (54) uit het programma Boer Zoekt Vrouw is intens verdrietig. Op 3 februari overleed zijn geliefde Karen (47) in Texas aan de gevolgen van borstkanker. Ruim een maand na haar dood praat Olke voor het eerst over dit grote verlies. ‘We wisten dat Karen niet lang meer te leven zou hebben,’ zegt hij. ‘De vorige keer dat ik met Story sprak, zeiden de artsen dat ze wellicht nog een paar weken had. Maar zelfs dat heeft ze niet gered. Ze stierf enkele dagen daarna. Haar lichaam was op. Karen had zoveel pijn. Zelfs de morfine hielp niet meer. Die laatste paar dagen waren een lijdensweg. Het was vreselijk verdrietig, maar voor Karen was ik opgelucht dat ze stierf. Ze was eindelijk verlost van die pijn.’ Olke was de laatste dagen vierentwintig uur per dag bij zijn geliefde. ‘Ik wilde niet dat ze alleen zou sterven. Ik zat aan haar bed en hield haar vast. En zo is ze die zaterdagavond ook gegaan. In mijn armen is ze overleden.’ 

Lees het hele verhaal in editie 11. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Linelle Deunk (KRO-NCRV)

Het lijkt erop dat Brad Pitt en Angelina Jolie iets meer tot elkaar zijn gekomen in hun 'vechtscheiding'. Volgens een bron zou Angelina een handreiking naar Brad hebben gedaan om er samen uit te komen wat betreft co-ouderschap. 

Brad en Angelina zouden elkaar 'stiekem' ontmoet hebben bij haar thuis. "Het was de eerste keer dat ze bij elkaar kwamen om dingen door te spreken en een beslissing te maken in het belang van hun zes kinderen. Het was een succes en ze willen dit graag voortzetten", aldus de bron. "Angelina was klaar met moddergooien en wil graag met Brad tot een oplossing komen. Brad heeft al die tijd de vrede bewaard tussen hen en kijkt er naar uit om een rustigere situatie voor de kinderen te realiseren."

Drank en drugs

Jolie vroeg op 20 september 2016 de scheiding aan van Brad en sindsdien leefde het voormalige glamourkoppel in onmin met elkaar. Angie beweerde dat Brad teveel dronk en drugs gebruikte, wat resulteerde in een 'vervelende verhouding met hun kinderen'. Volgens Brad is dit onzin en wil hij juist niets liever dan veel tijd met zijn kinderen doorbrengen, waartoe hij naar eigen zeggen 'prima in staat is'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Een tweede kindje adopteren was al een tijdje een grote wens van Wesley Sneijder en Yolanthe. Binnenkort zou die wens misschien werkelijkheid kunnen worden. "We wachten nu tot we worden gebeld."

Een kwestie van weken is het echter niet, benadrukt de presentatrice van het nieuwe RTL-programma The Talent Project. "Het kan nog wel twee jaar duren voordat we iets horen. Als het komt, dan komt het."

Happy family

Yolanthe werd na een lang en medisch traject in 2015 voor het eerst moeder van haar zoontje Xess Xava. Daar is ze nog altijd zielsgelukkig mee. "Ik heb Xess altijd bij me, hij is mijn alles", zegt ze.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some true artists over here 👩🏻‍🎨👨🏼‍🎨😁🎨

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Wesley kreeg eerder al een zoon uit een eerdere relatie, de nu elfjarige Jessey.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

My boy ❤️

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron, beeld: ANP