Afgelopen week werden we al getrakteerd op een preview van het nieuwe seizoen, maar presentatrice Yvon Jaspers doet nu een boekje open over het nieuwe seizoen: “Het is Nederland op z’n mooist.'”

Zagen we vorig jaar nog een aantal buitenlandse boeren en boerinnen, is het dit jaar weer een oer-Hollands seizoen. Hierbij denk je al snel aan regenachtige dagen in de koeienweide, maar niets is minder waar met de droogte en hitte van afgelopen zomer. “Voor de boeren van Nederland is deze droogte natuurlijk geen pretje, maar voor ons als makers van een programma met zoveel romantiek is het een feest”, aldus Yvon aan de omroep.

Article continues after the ad

Concurrentie

Ook boerinnen Michelle en Steffi komen dit jaar voorbij. De dames komen uit hetzelfde Brabantse dorp, maar zijn desondanks niet bang voor concurrentie. “Uiteindelijk gaat het om twee mensen die iets heel bijzonders en kwetsbaars in elkaar zien. Of de buurvrouw op datzelfde moment ook een liefde zoekt doet er dan eigenlijk niet toe.”

Veertien jaar

Volgens Yvon gebeuren er dit seizoen weer dingen die we nog niet eerder hebben gezien. “Natuurlijk denk ik weleens dat ik na al die tientallen boeren de verhalen wel een beetje ken”, vertelt de presentatrice. “En dan toch ben ik keer op keer weer enorm verrast. Ook dit jaar weer. Vanaf de allereerste aflevering zijn er dingen gebeurd die we in veertien jaar nog niet eerder meemaakten. Dat is bijzonder toch?”

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: door Libelle | Beeld: ANP