Britt Dekker en Esra de Ruiter hebben 100.000 abonnees op hun YouTubekanaal Paardenpraattv. En dat levert de twee dames een Silver Creator Award op van de videostreamingsdienst.

Lees ook: Heeft Britt Dekker spijt van haar Playboy-fotoshoot? 

Grootste paardenkanaal

Met de 100.000 abonnees hebben Britt en Esra het grootste paardenkanaal van de Benelux in handen. ''Wow! 100.000 abonnees met een paardenkanaal! Ik wist dat het mogelijk was om het te halen, maar nooit verwacht dat het zo snel zou lukken. Vergeleken met make-up, styling of haar is de paardensport maar een kleine doelgroep, dus daarom is het extra bijzonder dat dit nu al gelukt is!'', zegt Dekker in een reactie.

Mijlpaal

Ook Esra is dolblij met de mijlpaal. ''Het is echt niet te geloven. Zijn er echt zó veel paardengekken in Nederland? Zo'n 3 jaar geleden kreeg ik een taart, omdat we 1000 abonnees hadden. Nu ineens 100 keer zo veel. Zonder alle fans, ons team en familie was dit echt nooit gelukt.''

Paardenpraattv

Op Paardenpraattv staan filmpjes voor mensen die net beginnen met paardrijden of gewoon alles willen weten over de dieren. Britt en Esra's paarden Eve, Jack, Parino en Halloween zijn ook te zien in de video's.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders | Bron: ANP

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders