Britt Dekker en Esra de Ruiter hebben 100.000 abonnees op hun YouTubekanaal Paardenpraattv. En dat levert de twee dames een Silver Creator Award op van de videostreamingsdienst.

Lees ook: Heeft Britt Dekker spijt van haar Playboy-fotoshoot? 

Grootste paardenkanaal

Met de 100.000 abonnees hebben Britt en Esra het grootste paardenkanaal van de Benelux in handen. ''Wow! 100.000 abonnees met een paardenkanaal! Ik wist dat het mogelijk was om het te halen, maar nooit verwacht dat het zo snel zou lukken. Vergeleken met make-up, styling of haar is de paardensport maar een kleine doelgroep, dus daarom is het extra bijzonder dat dit nu al gelukt is!'', zegt Dekker in een reactie.

Mijlpaal

Ook Esra is dolblij met de mijlpaal. ''Het is echt niet te geloven. Zijn er echt zó veel paardengekken in Nederland? Zo'n 3 jaar geleden kreeg ik een taart, omdat we 1000 abonnees hadden. Nu ineens 100 keer zo veel. Zonder alle fans, ons team en familie was dit echt nooit gelukt.''

Paardenpraattv

Op Paardenpraattv staan filmpjes voor mensen die net beginnen met paardrijden of gewoon alles willen weten over de dieren. Britt en Esra's paarden Eve, Jack, Parino en Halloween zijn ook te zien in de video's.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders | Bron: ANP

We kennen de presentator niet anders dan met zijn kale hoofd. Toch gaat Humberto nu voor een totaal nieuwe look. Want zo weinig haar, daar moest verandering in komen... 

Tan gaat namelijk voor een bijzondere soort hanenkam. Alleen, leeft deze variant nog. Humberto liet zich fotograferen met een kameleon op zijn hoofd en wist zelf ook niet goed wat hij daarvan moest denken. 'Ik voel die nageltjes nog als ik er naar kijk, maar het is een bijzonder prachtig beeld geworden', aldus Tan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Wolter Kroes brengt na zeven jaar weer een nieuw album op de markt. De 49-jarige zanger maakt in een persverklaring bekend dat zijn nieuwe materiaal op 12 oktober verschijnt. De naam van het album blijft nog geheim.

Het laatste studioalbum van Kroes dateert van 2011. De zanger vond het tijd om weer eens een nieuwe plaat uit te brengen. Tegelijkertijd viert Kroes met het album een belangrijke mijlpaal in zijn carrière.

Verleden

'Dit jaar zit ik 30 jaar in het vak en dan is het altijd leuk om terug te kijken naar het verleden', stelt de Viva Hollandia-zanger. 'Maar als zanger wil je altijd blijven werken aan nieuw repertoire, dus wordt het na al die jaren tijd voor een nieuw studioalbum. Er liggen waanzinnige liedjes klaar en ik kan niet wachten om het aan mijn fans te laten horen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders