Yolanthe krijgt de schrik van haar leven. In de afgelopen aflevering van Temptation Island VIPS onthult Channah namelijk eindelijk het langverwachte nieuws van haar zwangerschap.

De krullenbol verklaart na het kampvuur dat haar baby prioriteit krijgt. 'Vlak voordat Quentin en ik hierheen kwamen zijn we erachter gekomen dat ik zwanger ben. Ik ga tóch liever naar huis, omdat ik voor mezelf en de kleine wil zorgen.' Yolanthe weet niet zo goed wat ze hierop moet zeggen en is behoorlijk in shock.

Article continues after the ad

Niet goed voor een zwangere vrouw

Uiteindelijk reageert Cabau: 'Meisje, hoe kun je dit nou doen? Hoe kun je meedoen aan zo’n test? Dat hij niet heeft gezegd: je bent zwanger, je bent m’n vrouwtje en je krijgt m’n kind, dit gaan we niet doen. Dit kan toch niet? Dit programma is allesbehalve goed voor een zwangere vrouw.' Channah kan niet anders dan het met haar eens zijn, maar toch had ze haar redenen om mee te doen. 'Ik wilde gewoon echt weten hoe Quentin in elkaar zit. En of hij in elke situatie voor mij door het vuur gaat. Ik ben erachter gekomen dat dat niet zo is.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Boulevard