Yolanthe gaat momenteel door een moeilijke periode. De presentatrice sloot zich dan ook compleet af nadat het nieuws over de breuk met Wesley Sneijder wereldkundig werd. Maar nu straalt ze als nooit tevoren.

Yolanthe deelt een kiekje waarbij vooral haar bilpartij in het oog springt en schrijft: 'Waar de focus naartoe gaat, stroomt de energie.' Aan haar lach te zien lijkt de presentatrice weer helemaal lekker in haar vel te zitten.

Article continues after the ad

Kritiek

Toch is er ook kritiek op het plaatje. Want is haar kont op deze foto wel echt of is Cabau aan het bewerken geslagen? 'Is dit gefotoshopt?', vragen meerdere volgers zich af onder de foto. Maar er is ruimte voor een positief geluid. 'Goeie kont… mooie vrouw… zorgzame vrouw…', merkt iemand op. Een ander reageert: 'Prachtige sterke vrouw 🙌'

Verzoening

Wesley en Yolanthe zijn recent een paar keer samen gespot. Geruchten dat de twee weer bij elkaar zouden zijn, werden officieel ontkend door onder anderen Yolanthe’s manager Xenia Kasper – die haar belangrijke cliënte nooit voor het hoofd zou stoten door daarover publiekelijk te liegen – en bekenden van Wesley en Yolanthe. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders, Instagram