Komt er een verzoening tussen Yolanthe en zus Rebecca? Precies een jaar geleden smeekte Rebecca Cabau van Kasbergen haar zus Yolanthe in Story om verzoening. Nu is het Yolanthe die laat weten het vreselijk te vinden als ze Rebecca nooit meer zou zien.

Article continues after the ad

Verzoening 

Het einde van de ruzie tussen Yolanthe Sneijder-Cabau en haar zus Rebecca is in zicht. Zeker nu moeder Richarda van Kasbergen zich heeft verzoend met Rebecca. "Ik heb weer contact met mijn dochter", zegt zij exclusief in Story. "We hebben een tijd niet met elkaar gesproken, maar nu is alles weer goed tussen ons." Juist dit lijkt de weg vrij te maken voor een verzoening tussen Yolanthe en haar zus. 

Ruzie

De ruzie had alles te maken met de villa Cala Tarida op Ibiza, die ze na de dood van hun vader Xavier erfden. Om die erfenis in handen te krijgen, moest er 3,5 miljoen euro op tafel komen. Dit bedrag betaalden Yolanthe en Wesley, waarna ze de villa lieten renoveren. Eilandbewoners zeggen dat het stulpje nu rond de tien miljoen euro waard is. Rebecca zou het niet eens zijn met deze gang van zaken. Beide partijen stapten naar de rechter. "Ik lijd erg onder onze ruzie", vertelde Rebecca vorig jaar in Story. 

Yolanthe's kant van het verhaal weten? Dat lees je in de nieuwe Story. 

Beeld: Peter Smulders. Bron: Story