Tijdens haar negenjarige huwelijk met Wesley Sneijder zette Yolanthe Cabau haar gezinsleven altijd op de eerste plek. Dat ze zichzelf daarvoor moest wegcijferen, vond ze nooit een probleem. Nu de scheiding tussen de twee definitief lijkt, gaat Yolanthe haar dromen achterna en heeft ze volgens insiders gekozen voor een nieuw leven in Los Angeles. Voor Wesley, die in Nederland is neergestreken, moet de verhuizing van Yolanthe en hun zoontje Xess Xava een hard gelag zijn. 

Afgelopen zomer deed het verhaal de ronde dat Yolanthe Cabau naar Las Vegas zou verkassen om een rol te spelen in de show van illusionist Hans Klok. Het nieuws schiep geen verbazing, want Yolanthe heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag in Amerika wil wonen. Hoewel het Hans was die het nieuws naar buiten had gebracht, zette hij het bericht al snel weer recht: ‘Dat Yolanthe mij zou bijstaan in mijn Las Vegas-show is niet waar.’ Toch zat er ergens een kern van waarheid in Hans’ bericht. Yolanthe is dan niet naar Las Vegas verhuisd, maar wel naar een ándere plaats in Amerika. ‘Yolanthe woont al maanden in Los Angeles,’ vertelt een insider aan Story. ‘Ze heeft daar een mooi appartement en is er samen met haar driejarige zoontje Xess Xava een nieuw leven begonnen. Ze hoopt daar haar acteercarrière van de grond te krijgen. Yolanthe zal enkele jaren in The States blijven om het een goede kans te geven.’

Article continues after the ad

Verspeelde kansen

Onlangs was Yolanthe even in Nederland om de politieserie DNA, waarin ze de rol van rechercheur Lara vertolkt, te promoten én de bioscoopfilm Romkom F*uck de liefde, waarin ze in de huid kruipt van Bo. Maar daarna nam ze het vliegtuig weer terug naar Los Angeles. Kortgeleden bezocht Wesley, die na het stoppen van zijn voetbalcarrière in Nederland is neergestreken, Yolanthe en Xess Xava in hun nieuwe woonplaats. Een bron vertelde daarover aan Story: ‘Maar ze sliepen apart. Wesley verbleef in een hotel, Yolanthe in haar appartement.’ Hoewel Wesley volgens insiders nog altijd zou hopen op een gezinshereniging, lijkt hij zijn kansen daarop te hebben verspeeld. Na de tijdelijke breuk leek het erop dat Yolanthe wat betreft een verzoening de deur nog op een kier had staan, maar bovenop alle huwelijksproblemen zouden de geruchten over Wesley en andere vrouwen de druppel zijn geweest. Zo deden er verhalen de ronde dat Wesley en actrice Gaby Blaaser het meer dan vriendschappelijk met elkaar zouden kunnen vinden. Een ooggetuige vertelde dat hij Gaby nogal intiem met Wesley in de weer had gezien in restaurant The Harbour Club in Vinkeveen. Ook werd hij gelinkt aan Christie Bokma, die eerder een relatie had met oud-voetballer Rafael van der Vaart. Beide dames ontkenden echter iets met Wesley te hebben uitgespookt. Feit is echter wel dat Wesley zich enigszins verloren lijkt te voelen in zijn leven als vrijge- zel en zijn vertier zoekt in het uitgaansleven. 

Beeld: ANP

Lees het hele verhaal in Story. Editie 37 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.