Yolanthe Cabau is niet vies van een verkleedpartij. De presentatrice had dit weekend een Halloweenfeestje en trok daarvoor alles uit de kast.

Nodig je Yolanthe uit voor een verkleedfeest, dan weet je dat ze in een fantastisch kostuum verschijnt. Ze koos dit jaar voor een futuristisch thema. 'Somewhere in the Galaxy far far away...', schrijft ze bij het kiekje, waarmee ze verwijst naar de Star Wars-films.

Complimenten

Hoewel de outfit goed gelukt is, maakt haar figuur vooral indruk. Yolanthe wordt overladen met complimenten. 'Dat zwoegen in de sportschool is niet voor niks,' merkt een fan op. 'Wat een vrouw,' complimenteert een ander volger. Ook Everon Jackson Hooi, Kelly Weekers en Nicolette van Dam laten enthousiaste reacties achter.

Moeilijke periode

Yolanthe maakt een moeilijke tijd door. Wesley en Yolanthe, die in 2010 trouwden en samen een zoon hebben, maakten in maart bekend uit elkaar te gaan. Verder deden de twee geen mededelingen over de reden van het besluit. Wesley zei op Instagram wel dat hij het meerdere malen verknald had. De voetballer bevestigde afgelopen juli dat ze officieel uit elkaar zijn.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.