Hoewel Wesley Sneijder (36) nog altijd hoopt op een verzoening, lijkt dat voor Yolanthe (35) wat anders te liggen. Want ondanks dat de biografie van de voetballer het gesprek van de dag is, lijkt zijn voormalige geliefde nog geen pagina te hebben opgeslagen.

Dat laat haar management weten aan RTL Boulevard. Zij verklaren: 'Yolanthe heeft het boek niet gelezen en ze geeft ook geen commentaar.' 

Reactie

Toch lijkt Wesley er niet zo zwaar aan te tillen. In De 538 Ochtendshow met Frank Dane werd Sneijder ook al gevraagd naar de respons van de actrice. De voormalig voetballer reageert grappend: 'Ik heb nergens een reactie gelezen, jullie?' Ook hier benadrukt hij: 'Ik kan niet in de toekomst kijken. Ik hoop dat het goedkomt. Het heeft tijd nodig.'

Positieve uitkomst

'Yo is een optimist en ik ga 100 procent voor een positieve uitkomst. Het zal niet meer misgaan. Ik geloof daarin. Ik wil dat. Ik moet nog even uitzoeken hoe en wat, maar ik hoop dat we op een dag weer een gezin worden', aldus Sneijder, in het door Kees Jansma geschreven boek dat donderdag uitkomt.

Article continues after the ad

Andere vrouwen

Het stel trouwde in 2010 en kreeg samen zoon Xess Xava. Hoewel er bij de bekendmaking van hun breuk geen uitspraken werden gedaan over de reden, schreef Sneijder later op sociale media dat hij het verknald had. In het boek vertelt hij dat het tijdens feesten uit de hand is gelopen en hij op die momenten verder is gegaan met andere vrouwen dan hij had moeten doen.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.