Yolanthe Sneijder-Cabau hoopt op verzoening met zus Rebecca, met wie zij geen contact meer heeft. Dat vertelt de presentatrice aan Beau Monde

Article continues after the ad

Pijnlijke situatie

Yolanthe, die binnenkort te zien is in nieuwe RTL-programma Reunited dat familieleden en dierbaren weer bij elkaar brengt, vindt de kwestie buitengewoon pijnlijk en zegt nog steeds van haar te houden. "Het is best wel bijzonder dat ik een programma presenteer waarin ik mensen bij elkaar breng, terwijl mijn familie gebroken heeft met een van mijn zussen. Ik ben degene die het meest bekend is en daardoor is het verhaal altijd: Yolanthe heeft gebroken met haar zus."

Verdriet

"Ik ben de laatste die heeft gezegd: ik stop ook met onze relatie. Dat is pijnlijk, omdat ik van mijn zus hou. Dat zal ik altijd blijven doen, maar zij heeft mij verdriet gedaan. Op een gegeven moment moet je een grens trekken." Yolanthe zal echter nooit een slecht woord over Rebecca zeggen, vervolgt ze. "Want ze is gewoon een hele leuke lieve meid. We hebben allemaal mindere kanten... De bal ligt nu bij haar. Zij kan het lijmen, en ik hoop dat ze dat ook daadwerkelijk doet. Ik zou het echt vreselijk vinden als ik mijn zus nooit meer zou zien."