Yolanthe en haar zoontje Xess Xava maken een heel bijzondere reis door Nepal. Moeder en zoon genieten van hartverwarmende momenten, maar ondertussen zet de presentatrice zich ook in voor een goed doel.

Bijzondere momenten

Yolanthe brengt het liefst zo veel mogelijk tijd door met haar zoon. Omdat Xess nog niet leerplichtig is, kan hij makkelijk mee naar verschillende bestemmingen. De twee zijn op dit moment in Nepal, waar ze bijzondere momenten delen. De voetbalvrouw heeft haar zoon goed voorbereid op de reis. Zo hebben ze een weeshuis bezocht, waar Xess voor elk kindje een tekening had gemaakt. 

Article continues after the ad

Mensenhandel

Yolanthe is niet zonder reden in Nepal. Ze is daar voor haar stichting Free a Girl. Die bekommert zich om meisjes die gedwongen in de prostitutie zijn beland. 'Vandaag ben ik met een groep moeders die hun dochters en meisjes zijn verloren aan mensenhandel. Ze waren te jong om voor zichzelf op te komen. Samen staan we sterk om geweld tegen vrouwen en kinderen een halt toe te roepen', schrijft ze bij een foto op Instagram.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders