Sinds 2013 wonen Wesley Sneijder en zijn Yolanthe in Turkije, maar daar zou na de zomer weleens verandering in kunnen komen. Tot grote opluchting van Wes' moeder Sylvia gaat het gezin mogelijk de koffers pakken om naar Los Angeles te vertrekken. En daarmee zou de grote droom van Yolanthe uitkomen...

Article continues after the ad

 

Lees ook: 'Yolanthe verwacht tweede kindje'

 

Te duur

Als sterspeler bracht Wes misschien veel flair in het Turkse voetbal, maar dat betekent tegelijkertijd ook dat hij niet voor een lullig salaris het veld oprent. Dat is meteen het grote probleem: Wesley mag dan wel een publiekslieveling zijn, nu zijn club Galatasaray met geldproblemen kampt zouden ze hun oogappel niet meer kunnen betalen. Bij een goed bod zou hij zomaar kunnen vertrekken.

 

LA Galaxy

Wie weet vertrekken Wes en Yo samen met Xess Xava wel sneller dan verwacht. LA Galaxy zou de volgende club worden van Wesley en daar heeft Yolanthe totaal geen problemen mee. Eerder biechtte ze al op dat ze graag het grote deel van het jaar in Californië wil wonen en een transfer naar LA Galaxy komt in dit geval heel goed uit. Dan kan Wes voetballen en zij weer haar Hollywood carrière oppakken... To be continued.

Beeld: Peter Smulders