Haar flat in Los Angeles waar haar man Wesley Sneijder niet welkom bleek, was al een teken aan de wand. En nu maakt Yolanthe Cabau, poserend voor Story, duidelijk dat alle hoop op een verzoening definitief vergeefs zal zijn...

Yolanthe Cabau houdt de lippen steevast stijf op elkaar als er naar de situatie tussen haar en Wesley Sneijder wordt gevraagd. Maar op een heel andere, niet te missen wijze laat de mooie actrice geen enkel misverstand bestaan over hoe de vlag er werkelijk bij hangt. Vorige week verscheen Yolanthe namelijk voor het eerst sinds de breuk met Wesley alleen in het openbaar en gaf een overduidelijk signaal: Yolanthe heeft haar trouwring afgedaan! Daarmee lijkt ze aan iedereen duidelijk te maken dat het echt over en uit is. Recent nog meldde Story dat Yolanthe heeft gekozen voor een leven in Los Angeles, waar ze inmiddels een eigen appartement heeft betrokken; ze zal daarnaast afwisselend af en toe op Ibiza en in Nederland verblijven. Daarmee lijkt de verwijdering van Wesley definitief. 

Amerika

Overigens is de verhuizing naar de bakermat van de Amerikaanse filmindustrie iets waar Yolanthe al langer mee bezig was. Toen zij en Wesley nog samen waren, vertelde ze meerdere malen van een Hollywoodcarrière te dromen. Zolang Wesley als professioneel voetballer actief was, zou Yolanthe hem achterna reizen en zich wegcijferen voor zijn carrière. Daarna zouden ze echter samen naar Los Angeles gaan om Yolanthe’s carrière nieuw leven in te blazen. Die ambitie is er nog steeds, alleen maakt Wesley geen deel meer uit van de plannen.

Beeld: ANP

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 41 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.