Met een relatiebreuk en ophef rondom een gemene opmerking over haar uiterlijk door Sander Schimmelpenninck, richt Yolanthe Cabau zich op het belangrijkste in haar leven: haar zoon. Ze deelt een ontroerende foto met Xess Xava. 

De actrice en presentatrice spendeert de ochtend in bed met haar zoontje. Op de eerste foto lijkt hij te slapen, op de tweede foto geeft het jochie zijn moeder een dikke ochtendzoen. 'Rijkdom,' reageert Monique Westenberg, die in een soortgelijk schuitje zit als Yolanthe. 'Dit zijn nu de momenten die er toe doen, het ultieme geluk,' schrijft een fan.

Article continues after the ad

Los Angeles

Yolanthe heeft sinds kort een nieuwe thuisbasis. Ze woont samen met Xess in het zonnige Los Angeles. Dat nieuws schiep geen verbazing, want Yolanthe heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag in Amerika wil wonen. Voor Wesley, die in Nederland is neergestreken, moet de verhuizing van Yolanthe en hun zoontje een hard gelag zijn. 

Roerige tijd 

In haar privéleven maakt Yolanthe een roerige periode door. Wesley en Yolanthe, die in 2010 trouwden, maakten in maart vorig jaar bekend uit elkaar te gaan. Verder deden de twee geen mededelingen over de reden van het besluit. Wesley zei op Instagram wel dat hij het meerdere malen verknald had. De voetballer heeft bevestigd dat de breuk definitief is. Yolanthe doet tot op heden geen uitspraken over de breuk, maar laat door het delen van inspirerende quotes op social media soms toch doorschemeren wat de situatie met haar doet.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.