Yolanthe draagt haar zoontje altijd bij zich. Op deze foto vrij letterlijk, want Xess Xava zit lekker op zijn moeders rug.

Dat de presentatrice maar wat blij is met haar mannetje in deze moeilijke periode, blijkt wel uit het bijschrift. '❤️💛💜🧡💚', laat Yolanthe weten. Haar volgers kunnen niet anders dan het roerend met haar eens zijn.

Article continues after the ad

Complimenten

Het regent dan ook complimenten onder het kiekje. 'See the love between mother en son❤', reageert iemand. Kim Kötter schrijft: 'Aaaaaaaah zo mooi!!! Voor altijd samen! 💕 Heerlijk gevoel dit!!' Een ander merkt op: 'Veilig op moeders rug👊🏻😉.'

Roerige periode

In haar privéleven maakt Yolanthe een roerige periode door. Wesley en Yolanthe, die in 2010 trouwden, maakten in maart bekend uit elkaar te gaan. Verder deden de twee geen mededelingen over de reden van het besluit. Wesley zei op Instagram wel dat hij het meerdere malen verknald had. De voetballer bevestigde deze maand dat ze officieel uit elkaar zijn en zei schoon genoeg te hebben van alle geruchten die in de rondte gaan. Yolanthe doet tot op heden geen uitspraken over de breuk, maar laat door het delen van inspirerende quotes op social media soms toch doorschemeren wat de situatie met haar doet.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders