Ondanks dat Yolanthe een zware tijd doormaakt, blijft ze positief. Ze geniet met volle teugen van haar zoontje Xess Xava, en heeft dan ook een ontroerende wens voor hem.

De presentatrice en actrice deelt de wens voor haar zoontje met haar fans. 'Mijn wens voor jou...,' begint ze. 'Lachen om je lippen te kussen, schoonheid die je mag aanschouwen, zonnestralen die je hart zullen verwarmen, regenbogen om de wolken mee te volgen, glimlachen wanneer verdriet zich aandient, comfort op moeilijke dagen, hoop waarin je kunt geloven, vertrouwen wanneer je twijfelt, geduld om de waarheid te accepteren, kleuren die je opvrolijken, moed om jezelf te kennen en liefde om je leven compleet te maken.' Daarbij deelt ze vrolijke foto's met haar zoontje. 'Mijn vriendje,' reageert Rodney Sneijder, de oom van Xess Xava. 

Article continues after the ad

Lieve moeder

Fans smelten van Yolanthe's mooie wens. 'Wat een onwijs lief en wijs iemand ben jij! Xess boft maar met jou als zijn mama,' schrijft een fan. 'Wat een mooie band hebben jullie liefde spat eraf,' reageert een ander. 

Roerige periode

Wesley en Yolanthe, die in 2010 trouwden en samen een zoon hebben, maakten in maart bekend uit elkaar te gaan. Verder deden de twee geen mededelingen over de reden van het besluit. Wesley zei op Instagram wel dat hij het meerdere malen verknald had. De voetballer bevestigde afgelopen juli dat ze officieel uit elkaar zijn.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.