Na het grote succes van de Bachelorette met Gaby Blaaser, is het natuurlijk wachten op een vervolg. Hoewel RTL het soortgelijke 'Prince Charming' heeft aangekondigd, gaan er heel wat geruchten rond over een nieuwe vrouwelijke BN'er die zomaar eens de hoofdrol zou kunnen spelen.

Op TikTok beweert iemand namelijk benaderd te zijn voor een nieuwe versie van de Bachelorette waarin Yolanthe op zoek zou gaan naar de liefde. 'Nu zijn we toevallig bezig met de casting voor het nieuwe seizoen van de Bachelorette met niemand minder dan Yolanthe in de hoofdrol', is onder meer te lezen. 'We schatten je kansen hoog in en het lijkt ons super als je meedoet! Wie weet wordt je fantasie wel werkelijkheid.'

Niet waar

Het bericht lijkt van het officiële account van Videoland af te komen, maar RTL ontkent dit. De zender verklaart aan Shownieuws: 'Dit bericht is niet door Videoland verstuurd. De inhoud is ook incorrect: er is geen nieuw seizoen van De Bachelorette in productie.'

Prince Charming

Videoland komt wél met een nieuwe serie waarin vrijgezel Marvin op zoek gaat naar zijn droomman. Prince Charming is vanaf 16 december te zien op de streamingdienst, maakte RTL woensdag bekend.

Article continues after the ad

Tien mannen

De 29-jarige Marvin uit Tegelen zal in een palazzo op Sicilië tien mannen beter leren kennen. Eén voor één vallen er heren af. De kandidaten wonen allemaal samen en doen er alles aan om 'Prince Charming' beter te leren kennen, maar ook binnen de groep bloeien er mogelijk liefdes op.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.