Yolanthe is de laatste tijd duidelijk geweest: Wesley komt er niet meer in. Ze focust zich dan ook lekker op zichzelf en natuurlijk haar zoontje Xess. Maar de vrijgezelle actrice krijgt alsnog genoeg aandacht van het mannelijke geslacht. 

De brunette was deze ochtend te gast in De 538 Ochtendshow met Frank Dane en hij was erg benieuwd hoeveel berichten de vrijgezelle dame van mannen krijgt. 

Liefdesverklaringen 

'Het valt eigenlijk wel mee', begint ze. Frank denkt echter dat Yolanthe wel aardig wat gekke berichten op Instagram krijgt. En dat is ook zo. Maar elk berichtje checken doet ze dan ook niet. 'Ik ga niet door al die berichten heen, maar soms kijk ik wel eens.' Echter is ze is nog niet aan het twijfelen gebracht door een van de liefdesverklaringen van de onbekende mannen.

Gekke dingen

Naast berichten wordt er zelfs ook wel eens wat opgestuurd naar Yolanthe, of zelfs haar familieleden. De presentatrice heeft ook wel eens iemand aangetroffen voor haar huis. 'Dus er gebeuren wel eens gekke dingen', constateert ze. 

Article continues after the ad

Nieuwe liefde?

Frank sluit natuurlijk af met de vraag of ze klaar is voor een relatie, waar de actrice dan weer op antwoord met: 'Ik ben klaar voor het leven, dus kom maar op.'

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders 

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.