Yolanthe (37) gaat alweer een tijd door het leven als alleenstaande moeder. Of ze weer op zoek is naar de liefde of alweer een nieuwe vlam heeft? Daar wordt ze in bijna ieder interview over gevraagd. Dit keer praat ze over de liefde in het nieuwe Grazia Zomerboek. 

Op de relatie met Wesley Snijder kijkt ze positief terug: 'Ook al zijn Wes en ik uit elkaar, de liefde is voor altijd', vertelt ze in het Grazia Zomerboek. Ze is nu een 'happy single mom' en geniet met volle teugen van het leven. Ook is ze dankbaar voor de goede band die ze heeft met Wesley en de band die Xess Xava met zijn vader heeft. 

'Niet op zoek'

Op dit moment is de ondernemende presentatrice nog niet zo bezig met flirtende mannen. Spontaan iemand ontmoeten vindt ze 'leuk', maar ze is zeker 'niet op zoek'. Ze heeft wel een wens: 'Op een dag hoop ik weer een gelukkig gezin te vormen, maar dat kun je niet forceren.'

'Misschien zijn er gewoon minder van dat soort mannen'

De presentatrice vertelt dat het best lastig is om een leuke vent aan de haak te slaan. 'Ik heb best veel vrijgezelle vriendinnen. Allemaal spontane, knappe, lieve, fantastische, ondernemende vrouwen. Dan denk ik weleens: waarom komt er nou geen leuke man in hun leven? Andersom hebben zij dat bij mij natuurlijk ook. Misschien zijn er gewoon minder van dat soort mannen..'

Article continues after the ad

Leven in Los Angeles

Ze vertelt ook dat ze sowieso niet zit te wachten op een verzoending met Wesley Snijder. De presentatrice is hartstikke blij met zoontje Xess Xava en hun leven in Los Angeles. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.