Omdat mannenblad FHM dit jaar 20 jaar bestaat heeft het een speciale prijs in het leven geroepen, de All Time Favorite Award. Woensdagavond werd op de website van het blad Yolanthe Cabau tot winnares uitgeroepen.

'Ik vind dit een supergroot compliment. Schoonheid is zeker niet het belangrijkste en smaken verschillen uiteraard', laat de actrice weten. 'Ik probeer altijd het positieve te zien, ook al is dat niet altijd even makkelijk. Daarom kan ik het heel erg waarderen in andere vrouwen als ze kracht uitstralen. Voor mij is deze titel niet een compliment van ‘Oh wat ben je perfect’, maar dat ik blijkbaar word gezien als positieve, krachtige vrouw. Dat is iets wat van binnenuit komt.'

Article continues after the ad

Brons

In de Verkiezing van Mooiste Vrouw van Nederland - de FHM 500 - is Yolanthe ook in de prijzen gevallen. Daar pakte ze het brons achter model Romee Strijd. Dumpert-presentatrice Sylvana IJsselmuiden staat op nummer 1 in de lijst die door de redactie en publieksstemmen via internet en social media is samengesteld.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.