Het is geen makkelijke tijd geweest voor Yolanthe Cabau. Na de breuk met Wesley Sneijder staat ze er een groot deel van de tijd alleen voor met haar zoontje Xess Xava. Daarom is ze ook maar wat dankbaar voor het mannetje.

Yolanthe deelt daarom een prachtig eerbetoon aan haar grote kleine vent. Te zien is hoe Xess Xava op een paard zit, terwijl Cabau als een trotse moeder naast hem loopt. 

Article continues after the ad

Tranen van dankbaarheid

De presentatrice schrijft bij het plaatje: 'The way he loves #mijnalles, #mijnbabyjongenvooraltijd en #tranenvandankbaarheid.' Ook haar volgers zijn onder de indruk van dit liefdevolle kiekje. 'Heel mooi hoe hij naar je staat te stralen! 😍💗', reageert iemand. Een ander merkt op: 'Mooie foto, een trotse moeder voor haar zoon. Respect voor je Yolanthe.' En daar kan ze het alleen maar mee eens zijn: 'Dank je wel! Ja, ik ben zo trots en dankbaar! Hij is zo lief voor me!'

Roerige periode

In haar privéleven maakt Yolanthe een roerige periode door. Wesley en Yolanthe, die in 2010 trouwden, maakten in maart bekend uit elkaar te gaan. Verder deden de twee geen mededelingen over de reden van het besluit. Wesley zei op Instagram wel dat hij het meerdere malen verknald had. De voetballer bevestigde deze maand dat ze officieel uit elkaar zijn en zei schoon genoeg te hebben van alle geruchten die in de rondte gaan. Yolanthe doet tot op heden geen uitspraken over de breuk, maar laat door het delen van inspirerende quotes op social media soms toch doorschemeren wat de situatie met haar doet.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders