Als peuter al een trendsetter zijn: Xess Xava heeft het bereikt. Het jochie heeft al jaren lang haar en is daardoor meerdere keren het onderwerp van gesprek geweest. Ook nu valt het zoontje van Wesley en Yolanthe op door zijn kapsel. 

Yolanthe en Xess verblijven op dit moment op het zonovergoten Ibiza. Daar hebben ze de grootste lol, zo blijkt uit de vele Instagram Stories die de actrice en presentatrice plaatst. Op een filmpje van gisteren viel nog iets op: het haar van Xess Xava. Volgens sommigen is zijn haar, dat nu tot onder zijn schouders reikt, langer dan ooit. 

Onderwerp van gesprek

Het haar van Xess Xava is wel vaker onderwerp van gesprek. Afgelopen juli ontstond er nog een fikse online ruzie nadat een volger van Yolanthe de vraag stelde of Xess een jongen of meisje is. De volger kreeg de hele goegemeente over haar heen. 'Jemig wat ben jij dom.' En: 'Ga je schamen jij met je lelijke kapsel dat je deze vraagt stelt', zo klonk het onder de foto. Ook Yolanthe zelf mengde zich in de discussie en liet fijntjes weten dat Xess Xava een jongen is. 

Moeilijke tijd

In haar privéleven maakt Yolanthe een roerige periode door. Wesley en Yolanthe, die in 2010 trouwden, maakten in maart vorig jaar bekend uit elkaar te gaan. Verder deden de twee geen mededelingen over de reden van het besluit. Wesley zei op Instagram wel dat hij het meerdere malen verknald had. De voetballer heeft bevestigd dat de breuk definitief is. 

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders / Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.