Xelly Cabau van Kasbergen heeft een duidelijk doel voor 2020: negen kilo afvallen. De visagist van de sterren droomt van haar oude figuur en gaat er de komende tijd alles aan doen om weer strak in haar vel te komen.

Xelly is sinds haar zwangerschap iets zwaarder dan ze zou willen en daarom gaat ze op dieet. Het doel: het figuur zoals op de onderstaande foto. De zus van Yolanthe deelt de afvalrace met haar fans. 'Nog een paar maanden om terug te komen in dit figuurtje! Check mijn vlog hoe ik de afvalrace aan pak! 9 kilo afvallen!', schrijft ze op Instagram.

Article continues after the ad

Vernoeming

Xelly's zoontje kwam in april ter wereld. De naam Yono is niet zomaar gekozen. Xelly laat weten via Instagram dat het 'Yo'-gedeelte afkomstig is van haar zus Yolanthe en dat No komt van de andere tante van hun mannetje, Noor. Ook de tweede naam Kasper is een verwijzing naar familieleden. Deze zit in de familie van Beer: zowel hij, zijn vader én zijn opa dragen deze vernoeming.

Bijzondere band

De band met zus Yolanthe is sowieso bijzonder. Eerder onthulde Xelly al aan Story dat Xess Xava meer een broertje zal worden dan een neefje. ‘Onze zoontjes zullen straks letterlijk samen opgroeien. Gekscherend roepen we al dat ze meer als broertjes dan als neefjes met elkaar zullen omgaan. Xess Xava krijgt er dus als het ware een broertje bij.’

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.