Nu we niet naar het buitenland kunnen, zoeken veel Nederlanders het vakantiegevoel maar in eigen achtertuin. Zo ook Xelly Cabau. De zus van Yolanthe geniet ondanks de omstandigheden intens van haar gezinsgeluk.

Samen met haar verloofde Beer Muller en zoontje Yono van bijna één, brengt ze Italië gewoon naar haar eigen stekje. 'Tussen de olijfbomen met het zonnetje op ons gezicht.. heerlijk Italië... in de achtertuin 😌🥰', laat ze weten. Te zien is hoe ze smikkelen van heerlijke pizza's en stralend in de camera kijken.

Article continues after the ad

Realistisch

Volgers vinden het plaatje maar wat mooi. 'Je ziet ‘m al loeren naar het bier en de pizza 😂🍕🍺', reageert presentatrice Shelly Sterk. Een andere volger merkt op dat Xelly het heerlijk realistisch houdt: 'Die kolf maakt het af😂❤️.' Ook laat iemand nog weten: 'Heerlijk lekker genieten 💖 mooie hoed heb je op ❤️❤️.'

Vernoeming

De naam Yono is niet zomaar gekozen. Xelly liet destijds weten via Instagram dat het 'Yo'-gedeelte afkomstig is van haar zus Yolanthe en dat No komt van de andere tante van hun mannetje, Noor. Ook de tweede naam Kasper is een verwijzing naar familieleden. Deze zit in de familie van Beer: zowel hij, zijn vader én zijn opa dragen deze vernoeming.

Bijzondere band

De band met zus Yolanthe is sowieso bijzonder. Eerder onthulde Xelly al aan Story dat Xess Xava meer een broertje zal worden dan een neefje. ‘Onze zoontjes zullen straks letterlijk samen opgroeien. Gekscherend roepen we al dat ze meer als broertjes dan als neefjes met elkaar zullen omgaan. Xess Xava krijgt er dus als het ware een broertje bij.’

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.