Na een drukke periode, besloot Xander de Buisonjé aan zichzelf te gaan werken. De zanger vertrok naar een Brits instituut om haar met zijn oude trauma's te leren omgaan. 

Dat vertelt hij in een gesprek met Beau Monde. Samen met zijn vrouw Sophie ging hij door een drukke tijd toen ze Céla-Lynn wilden adopteren. En dat niet alleen, het proces viel samen met de verbouwing van hun huis. Al met al een hectische periode. De Buisonjé vertelt dan ook: 'Ik heb veel stress gehad en je krijgt ook samen stress, wat niet echt bevorderlijk is voor je relatie.'

Issues

Er kwam dan ook zeker wel wat druk op hun relatie te staan tijdens deze tijd. 'Maar wij gaan absoluut samen oud worden. Weet je wat het is? Je moet aan jezelf blijven werken om een relatie goed te houden', verklaart Xander. Om voet bij stuk te houden vertrok de zanger naar een Brits instituut. Hier volgde hij groepssessies om oude trauma's te verwerken. 'Ik zou het iedereen die aan zichzelf wil werken aanraden. Als je terugkomt, ben je een en al liefde. Ik ben sindsdien minder hard, minder snel geprikkeld, puurder.'

Roerige tijden

Ze werden ooit aan elkaar voorgesteld door Xander's goede vriend en Sophie's baas, en inmiddels zijn de twee al jaren gelukkig. Toch gaat het niet altijd over rozen. Het stel is openhartig over huwelijksproblemen. 'Het klopt dat we roerige tijden hebben beleefd,' bekent de zanger in 2015. 'Net als ieder ander hebben ook wij onze moeilijkheden.' Xander en Sophie hebben hard aan hun relatie gewerkt, en zijn er sterker uitgekomen. 

Article continues after the ad

Kinderen

Het echtpaar heeft samen twee kinderen, zoon Dex en dochter Céla-Lynn. Xander heeft nog een zoon, Sem, uit zijn relatie met Wendy van Dijk.

Bron: Nu.nl | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.