Xander de Buisonjé geniet samen met zijn vrouw Sophie volop van dochtertje Céla Lynn.

Dolgelukkig

Het meisje is alweer 6 weken in het leven van Xander en Sophie. "Wat een verrijking", zegt de trotse vader bij een Instagramfoto van baby Céla. Op 28 januari kwam Céla in Amerika ter wereld.  

Amerika 

In januari vlogen de zanger en zijn vrouw daarheen om baby Céla op te halen. De baby kwam ter wereld via een draagmoeder. Het stel koos daarvoor omdat de artsen Sophie hadden afgeraden om nog eens zwanger te worden. In 2013 werd bij Sophie een tumor uit haar buikholte verwijderd. Een nieuwe zwangerschap vergroot de kans op terugkomst van de tumor. In 2010 kreeg het stel een zoon. 

 

Intens genieten van onze Céla Lynn. Alweer 6 weken in ons leven. Wat een verrijking! 😌 #genieten #rozewolk #qualitytime

Een bericht gedeeld door Xander de Buisonjé (@xdebuisonje) op

Beeld: Peter Smulders. Bron: Instagram 

Carice van Houten is in de fotoboeken gedoken. De actrice deelt twee oude kiekjes uit de oude doos. En nee, ze is niets veranderd! 

Filmfenomeen

Carice is een gevierd filmfenomeen, maar ooit was ze een doodnormaal meisje. De actrice is opgegroeid in het bos van Amelisweerd, met haar zus Jelka. Als middelbare scholier kwam Carice in aanraking met toneel. Na de middelbare school studeerde ze aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam, waar ze werd ontdekt door regisseur Hans Kemna. Na haar studie kreeg rollen in een televisieserie en telefilm.

Doorbraak

Maar haar hoofdrol in de film Minoes was haar grote doorbraak. De film leverde haar een Gouden Kalf op. Daarna ging haar carrière als een speer en speelde ze in tientallen theatervoorstellingen en films. Tegenwoordig heeft ze ook veel succes in het buitenland en speelt ze in de razendpopulaire serie Game Of Thrones. Vorig jaar werd ze moeder van zoontje Monte. 

16 jaar geleden

37 jaar geleden

Beeld: Peter Smulders

Dat Wendy een sterke band met haar broer Mike, werd wel duidelijk nadat ze allebei dezelfde tattoo hebben laten. Deze staat symbool voor hun vader, die in 2006 overleed aan de gevolgen van darmkanker. Niet alleen hebben ze dezelfde tatoeage, ook is het duidelijk te zien dat ze familie zijn!

Wendy had deze tattoo al eerder laten zetten. De presentatrice vertelde haar vader namelijk nog voor zijn overlijden over haar plannen. Toen hij van het idee hoorde was hij zeer ontroerd en vond het heel bijzonder. 

Bij je dragen

Haar broer Mike kwam later op het idee om dezelfde tatoeage te nemen. 'Ik wilde nooit een tattoo, maar toen Wendy er een had, ging het kriebelen. Ik miste mijn vader zo erg. En het voelde toch alsof Wen hem weer een beetje bij zich had.' vertelt hij in Wendy's eigen maandblad.  En zo ziet dat er samen uit: super mooi! 

Beeld: Peter Smulders