Ruim een jaar geleden trouwde musicalster Marjolijn Touw met haar grote liefde Roy. Ze genieten met volle teugen van elkaar en hun gezamenlijke passie: reizen. Maar nu wordt hun huwelijksgeluk bedreigd door de ex-vrouw van Roy, die beweert dat hij en Marjolijn haar bankrekening hebben geplunderd!

De getalenteerde musicalster Marjolijn Touw (54) is het beu dat de ex-vrouw van haar echtgenoot hen lukraak beschuldigt van diefstal. Onlangs benaderde Roy’s ex-vrouw Story met het verhaal dat ze aangifte ging doen tegen haar ex-man én Marjolijn Touw. ‘Vanmiddag ga ik naar de politie,’ liet ze weten. ‘Ze hebben mijn bankrekening geplunderd, en dat is niet het enige. Ze maken mij het leven zuur en dat moet afgelopen zijn. Daarom doe ik aangifte!’ Als ze Story enkele uren later terugbelt, zegt ze: ‘Ik heb aangifte bij de politie in Soest gedaan, maar op aanraden van de politie kan ik op dit moment niet vertellen wat er nog meer speelt. De politieagente die mijn aangifte opmaakte, zei dat ik dan vervolgd kan worden voor smaad en laster. Ik wil dus eerst een advocaat spreken.’ 

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 44 ligt nu in de winkel. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders