Van deelneemster bij Take Me Out tot een succesvol YouTube-kanaal over paarden: Britt Dekker heeft het de afgelopen jaren ver geschopt. De 25-jarige blondine is ook flink veranderd sinds we haar voor het laatst op tv zagen. 

Lees ook: Britt Dekker: 'Ik krijg een baby'

Succesvol

De BN'er is na een aantal programma's als Britt & Ymke, Het Beste Idee Van Nederland en Echte Meisjes In De Jungle volledig van de buis verdwenen. Toch is Britt succesvoller dan ooit, met haar YouTube-kanaal PaardenpraatTV. Britt heeft een behoorlijke fanbase opgebouwd, zo heeft ze bijna 100.000 volgers op Instagram.  

Complimenten

Het regent complimenten onder de recente foto's die ze heeft gedeeld. "Je ziet er goed uit," luidt een reactie. "Britt, je wordt steeds knapper," schrijft een andere volger. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

muck reesema

Iedere stap die Muck Reesema zet wordt vakkundig vastgelegd door zijn moeder Kim Kötter of vader Jaap Reesema. Niet voor niets heeft de kleine spruit meer dan 22.000 volgers op Instagram! Story deelt de 10 leukste foto's van de kleine ukkepuk.

Muckepuk

Via het account @muckepuk blijf je op de hoogte van de peuter. Regelmatig worden de broodnodige en überschattige kiekjes van de kleine man gedeeld. Volgers liken de foto's massaal. Zo zijn de volgende foto's de laatste tijd erg populair:

Beeld: Peter Smulders

Carice van Houten is in de fotoboeken gedoken. De actrice deelt twee oude kiekjes uit de oude doos. En nee, ze is niets veranderd! 

Filmfenomeen

Carice is een gevierd filmfenomeen, maar ooit was ze een doodnormaal meisje. De actrice is opgegroeid in het bos van Amelisweerd, met haar zus Jelka. Als middelbare scholier kwam Carice in aanraking met toneel. Na de middelbare school studeerde ze aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam, waar ze werd ontdekt door regisseur Hans Kemna. Na haar studie kreeg rollen in een televisieserie en telefilm.

Doorbraak

Maar haar hoofdrol in de film Minoes was haar grote doorbraak. De film leverde haar een Gouden Kalf op. Daarna ging haar carrière als een speer en speelde ze in tientallen theatervoorstellingen en films. Tegenwoordig heeft ze ook veel succes in het buitenland en speelt ze in de razendpopulaire serie Game Of Thrones. Vorig jaar werd ze moeder van zoontje Monte. 

16 jaar geleden

37 jaar geleden

Beeld: Peter Smulders