Onlangs lekte uit dat de makers van de nieuwe James Bond-film Meghan Markle op het oog hadden als Bond-girl. Nu Meghan gezien haar nieuwe status als aanstaande prinses een acteerverbod opgelegd kreeg, moet er een nieuwe Bond-girl gezocht worden. Inmiddels zingt in de filmindustrie Sylvie Meis’ naam rond...

De Story-bron, die absoluut anonimiteit verlangt om een verbanning uit Sylvie’s kring van vertrouwen te voorkomen, licht toe: ‘In de tijd dat ze met haar enige échte grote liefde Rafael in Engeland woonde, had ze contact met een agent die ingangen hadbij de Bond-producent. Dat zal een gouden connectie kunnen blijken: Sylvie zal alles op alles willen zetten om in de nieuwe ‘Bond’ mee te kunnen spelen. Het zou een uitgelezen kans zijn om de wereld te laten zien over welke talenten ze beschikt. Wie weet gaan er in Hollywood daardoor ook wel de nodige deuren open. Sylvie zal het uit bescheidenheid zelf nooit openlijk willen toegeven, maar ze past daar natuurlijk perfect. Waar soapacteurs als Ferri Somogyi en Micky Hoogendijk onverrichter zake een goedbedoelde poging waagden, heeft Sylvie wél star appeal!’

Overwinning

Als het Sylvie lukt om Bond-girl te worden, dan zou dat ook een kleine overwinning op Meghan Markle betekenen. Zoals Story eerder kon onthullen, deden er in het internationale jetsetmilieu pikante praatjes de ronde dat Sylvie ooit haar zinnen had gezet op prins Harry, kort nadat ze in de zomer van 2015 van haar toenmalige vriend ‘Momo’ Mobetie haar liefdescongé kreeg. Maar tot Sylvie’s teleurstelling zou Harry haar in de exclusieve nachtclubs die beiden frequenteerden nooit hebben zien staan. Het was uiteindelijk de Arabische zakenman Charbel Aouad die haar hart won, maar ook aan die beloftevolle verbintenis kwam, zoals bekend, een bitter einde. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 4 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week de BN'ers die genieten van de warme tempaturen in ons kikkerlandje.

 

A post shared by Gerard Joling (@gerard_joling) on

 

A post shared by gerardekdom (@gerardekdom) on

 

A post shared by Victoria Koblenko (@vkoblenko) on

 

A post shared by Kim Feenstra (@k2im) on

 

A post shared by Monique Smit (@moniquesmit_insta) on

Dit artikel komt uit Story editie 16. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Peter Smulders

Het blijkt dat René Froger ook nog een aantal knappe kinderen op de wereld heeft gezet. Eén daarvan is Maxim Froger. 

Maxim Froger deed in 2008 mee aan het programma Kinderen dansen op het ijs en won de schaatscompetitie. Maxim was blij dat zijn vader in de buurt was. "Hij kan af en toe even een knikje geven of een hand opsteken, zo van 'het gaat goed, pik', daar word ik ook weer rustig van."

Wij hebben wat foto's van Maxim opgezocht op zijn Instagram en zó ziet Maxim Froger er nu uit:

 

✖️

A post shared by Maxim Froger (@maximfroger) on

 

My brother the supermodel @dannyfroger

A post shared by Maxim Froger (@maximfroger) on

 

Vanavond mogen we weer en ik heb er super veel zin in! @stijnvanvliet jij ook? Haha

A post shared by Maxim Froger (@maximfroger) on

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: ANP | Bron: Grazia