Dennis Weening maakte een aantal weken geleden bekend dat hij na dit seizoen niet meer de vaste presentator van Expeditie Robinson is. De speculaties rondom zijn opvolger zijn al in volle gang, maar nu lijkt hij ineens niet de enige zijn die vervangen wordt.

Door: Chanan Foppen (Libelle)

Article continues after the ad

Woensdagavond was Katja Schuurman te gast in RTL Boulevard en daar nam het gesprek over haar toekomstplannen ineens een verrassende wending. De actrice zei dat er nieuwe programma’s voor RTL aankomen, maar dat ze daar 'nog niets over mag zeggen'. Uiteindelijk gaf ze toch een tipje van de sluier door aan te geven dat het om twee programma’s en een dramaserie gaat.

Opnames

De presentatoren in de studio dachten natuurlijk meteen dat het om GTST gaat, maar Katja geeft aan dat ze niet weer in de soap gaat spelen. Over haar nieuwe programma’s zegt ze nog wel: 'Ik begin in januari met allebei de programma’s te draaien. Ik weet niet wanneer het op televisie komt. Eén is een programma met een mannelijke collega – jullie zijn het niet. Dat is op locatie en ook een beetje met reizen. De andere is ook met een mannelijke collega en ook op locatie.' Die hints lijken wel sterk naar Expeditie Robinson te wijzen. Daar wil Katja Schuurman natuurlijk nog niet op reageren.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: ANP