Winston Gerschtanowitz en Patty Brard hebben elkaar de afgelopen maanden goed leren kennen als presentatieduo van Dancing on Ice. Dit weekend hebben ze elkaar nóg iets beter leren kennen. De twee wisselden, geheel per ongeluk, een innige zoen uit. 

De tekst vergeten of niet uit je woorden komen: in een live-uitzending gaat er weleens iets mis. De Dancing on Ice-finale verliep afgelopen weekend ook niet geheel vlekkeloos voor Winston en Patty. Het duo wilde elkaar een kus op de wang geven als bedankje, maar dat werd iets intiemer dan de bedoeling was! Winston kuste Patty vol op de mond.

Article continues after the ad

'Midden op de beks!'

Gelukkig kunnen de presentatoren er wel om lachen. Zowel Patty als Winston delen de blooper op Instagram. 'Dat je dan denkt: zoen ik links, zoen ik rechts en dan midden op de beks eindigt!', grapt Patty. 'Heel fijn met je gewerkt Winston. Beschaafd, grappig en bovenal professioneel! Dank! Tot gauw hoop ik!' Ook Winston ziet er de humor van in: 'Bij Live televisie dan gebeurt er nog wel eens iets totaal onverwachts.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.