Winston Gerschtanowitz en zijn Renate vieren deze week de liefde. De twee zijn namelijk alweer acht jaar getrouwd en verliefder dan ooit!

De presentator deelt een kiekje van zijn bruiloft en schrijft: 'Deze week al weer 8 jaar getrouwd met dit lekkere ding!❤️🍾🎉' Nog altijd ogen Winston en zijn Renate dolgelukkig met elkaar. Wat is hun huwelijksgeheim? ‘Nou, een geheim hebben we niet. Het is gewoon echt goed tussen ons. Wat daarin heel belangrijk is volgens mij, is dat ik iemand ben die vroeger druk genoeg is geweest om het nu lekker rustig te hebben, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik ben mijn wilde haren kwijt', vertelde Winston eerder aan Story.

Article continues after the ad

Kinderen

'En dat trouwens al een hele tijd, hoor. Maar door wat je al hebt meegemaakt op dat gebied, kun je wat je nu hebt nog beter op waarde schatten. Daar hebben Renate en ik het weleens over. En vergeet niet hoe leuk het is om samen kinderen te hebben en vooral om dat goed te doen. Ik ben nog gekker op Renate geworden sinds we kinderen hebben. ’ Renate en Winston hebben twee zonen: Julian en Benjamin.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders