Spannende tijden voor Winston Gerschtanowitz en zijn vrouw Renate. Het was nog maar de vraag of Renate terug naar huis kon vanuit Ecuador.

Gelukkig voor het stel kon ze toch met de laatste vlucht mee naar Nederland. 

Article continues after the ad

Bijna thuis

'Zo blij! Het was even stressen maar ze is onderweg en zit letterlijk op de voorlopig laatste vlucht naar huis', aldus de presentator via Instagram. Renate was voor opnames in Ecuador, maar omdat er wereldwijd door het coronavirus veel vluchten worden geschrapt, was het even spannend. 

Vast in Zuid-Amerika

Ook Renate liet via Instagram weten dat ze dolgraag weer bij haar man en kinderen wil zijn. 'Ik ben in Zuid-Amerika hopend dat ik veilig naar huis kan vliegen in deze rare tijden. Hier zit ik voor een spelletje op één plek vast maar nu zitten we allemaal “vast” in ons huis voor onze gezamenlijke veiligheid en gezondheid. Ik kan niet wachten tot ik weer bij mijn gezin ben', zo laat ze weten.

Zenuwenspel

Renate is op dit moment te zien in het programma The Big Escape, maar helaas heeft ze de eerste aflevering moeten missen. Naast Renate doen ook Anouk Maas, Nick Golterman, Donnie, Gio, Glen Faria, Lucretia van der Vloot, Tess Milne, Marije Zuurveld, Qucee mee aan het zenuwslopende spel.

Beeld: Peter Smulders | Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.